Academic Positions Danmark

For arbejdsgivere

iStock_000000394657Medium_2 copySøger du efter Europas førende kandidater?

Academic Positions gør det lettere at søge efter de egnede kandidater ved at tilbyde skræddersyede rekrutteringsløsninger til nationale, regionale eller internationale markeder. Et stigende antal universiteter og forskningsinstitutioner henvender sig regelmæssigt til os for at benytte vores netværk, som en fast del af deres rekrutteringsproces.

Vi tilbyder jobsøgere en mulighed for at gennemsøge og registrere sig til mere end 550 forskellige områder og emner for derved at sikre, at du kan nå de ideelle kandidater inden for forskellige videnskabsområder.

GraduateDet førende karrierenetværk for akademikere

Vi giver jobsøgere et væld af karrieremuligheder, der spænder fra forsknings- til akademiske og videnskabelige stillinger. Lær mere om vores netværk.

 

 

Thumb4Specialiseret i karrierer inden for videregående uddannelser

Over 1000 universiteter og forskningsinstitutioner bruger regelmæssigt Academic Positions til at ansætte Europas førende akademikere, videnskabsfolk, ingeniører og forskere. Netværket tilbyder ekstraordinær kendskab til og forståelse af sektoren for videregående uddannelser i Nord- og Centraleuropa. Se vores Fakta og nøgletal for at lære mere om vores besøgende, netværket og områderepræsentation.

Skræddersyet eksponering

Vi hjælper dig med annoncering på et hvilket som helst af vores nationale websteder eller på hele vores netværk, så du kan få mest muligt ud af din rekruttering.

Fokuser på din målgruppe

Når en stillingsannonce opslås på netværket, udsendes målrettede e-mail-notifikationer til de relevante jobsøgere i vores database. Med jobnotifikationerne øges antallet af relevante brugere og ansøgere markant, da de sendes ud til egnede kandidater for hver opslået stillingsannonce.

Læs mere om stillingsannoncering og jobnotifikationer her.

Ofte forekommende stillinger

  • PhD-stillinger
  • Post doc.-stillinger
  • Forskningsassistent
  • Adjunkt/senior adjunktstillinger
  • Lektorstillinger
  • Professorstillinger
  • Lederstillinger