Academic Positions Danmark

Om os

ex_pic_artikelsidaKarrierenetværk for akademikere

Vi formidler et væld af jobmuligheder fra akademiske institutioner, især forsknings- akademiske og videnskabelige stillinger, til de jobsøgende.

Academic Positions tilbyder dig muligheden for at gennemsøge og registrere dig til karrieremuligheder inden for mere end 550 forskellige områder og emner.

Job alert pictureJobnotifikationer

Academic Positions sender dig jobnotifikationer med nye muligheder, der passer til din profil. Med vores jobnotifikationstjeneste kan du være sikker på, at du ikke går glip af eventuelle karrieremuligheder. Det tager kun nogle få minutter at registrere dig.

Specialiseret i karrierer inden for videregående uddannelser

Over 1000 universiteter og forskningsinstitutioner bruger regelmæssigt Academic Positions til at ansætte Europas førende akademikere, videnskabsfolk, ingeniører og forskere. Vi tilbyder ekstraordinær kendskab til og forståelse af sektoren for videregående uddannelser i Nord- og Centraleuropa.

Voksende netværk

Academic Positions er i øjeblikket det hurtigst voksende netværk for akademikere i Europa. Hvis du ønsker flere oplysninger, bedes du besøge vores netværk.

Søger du efter nye medarbejdere?

For at få flere oplysninger om vores netværk og rekrutteringsløsninger, bedes du besøge vores sektion for arbejdsgivere.

Om os