Din jobnotifikation er blevet oprettet.

GØR JOBSØGNING OG REKRUTTERING HURTIGT OG LET

Academic Positions er det europæiske karrierenetværk for akademikere, forskere og videnskabsfolk. Vi gør dit liv som kandidat lettere ved at give dig et væld af jobmuligheder og arbejdsgiverpræsentationer fra organisationer verden over. Samtidigt giver vi nogle af verdens bedste universiteter og institutioner muligheden for at bruge vores store netværk til at finde de bedste kandidater.
Academic Positions blev lanceret i 2009 med det formål at lukke et globalt hul indenfor rekruttering til og fra højere læreanstalter.
Hvert år slår vi flere end 10.000 stillinger op for højere uddannelser og forskningsorganisationer.
Millioner af akademikere, forskere og videnskabsfolk besøger vores karrierenetværk hvert år på udkig efter nye muligheder.

VORES VÆRDIER

Hos Academic Positions sætter vi service og kvalitet i højsædet. Vi tilbyder vore kunder den højeste servicestandard, og vores rådgivere stræber efter at have et tæt forhold til vore kunder. Vort mål er at være så fremsynet og innovativ, som det overhovedet kan lade sig gøre, for at give vore brugere den bedst mulige oplevelse.
PERSONLIG
INNOVATIV DEDIKERET
MOTIVERET

SOCIALE MEDIER

Tusindvis af brugere følger os for daglige opdateringer omkring ledige stillinger samt information omkring arbejdsgivere via vores sociale medieplatforme.
Facebook
Følg os på Facebook for daglige opdateringer omkring jobs, karrieremuligheder, og meget andet.
LinkedIn
Følg os på LinkedIn for daglige opdateringer omkring jobs, karrieremuligheder, og meget andet.
Instagram
Følg os på Instagram for at komme til at kende din fremtidige arbejdsgiver og for samtidigt at blive inspireret.
Twitter
Følg os på Twitter for daglige opdateringer omkring de seneste karrieremuligheder indenfor forskning og videregående uddannelse.