Aalborg University (AAU)
Visionær innovationsdirektør
Aalborg University (AAU)
Aalborg University offers education and research within the fields of natural sciences, social sciences, humanities, technical and health sciences.
Besøg arbejdsgiverprofil
JOBBESKRIVELSE
Publiceret: 17 dage siden
Ansøgningsfrist: nov. 06
Beliggenhed: Aalborg Ø, Danmark
Du skal logge ind eller oprette en konto for at gemme jobbet
Nævn venligst at du fandt dette job på Academic Positions, når du ansøger.
DEL DETTE JOB

Visionær innovationsdirektør

Er det essentielt for dig at bidrage til løsningen af de store, aktuelle vækstudfordringer, som samfundet står overfor? Har du de ledelseskompetencer, der skal til for at stå i spidsen for innovations- og forskningsområdet på Aalborg Universitet (AAU)? Og vil du medvirke til at øge samarbejdet mellem forskere, studerende, virksomheder og myndigheder, der skaber forskningsresultater, viden og produkter, der forandrer verden?

Stillingsbeskrivelse

AAU søger en visionær innovationsdirektør til at stå i spidsen for realiseringen af universitetets ambition om at fremme entreprenørskab, at styrke samarbejdet med offentlige og private virksomheder samt fortsat at være erhvervslivets foretrukne universitet.

Den ideelle kandidat har god erfaring med innovations- og forskningsområdet og har stor forståelse for universitetsmiljøet.

Vedkommende kan komme såvel fra det private erhvervsliv som fra den offentlige sektor. Kandidaten er en inspirerende, proaktiv og gennemslagskraftig, erfaren leder, der kan være den samlende figur i arbejdet med at fokusere og intensivere vidensamarbejdet.

Detaljeret stillingsbeskrivelse, herunder information om ansøgningsproces, kan rekvireres ved henvendelse til sanaz.ehsani@odgersberndtson.dk

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Odgers Berndtsons Partner Eva Zeuthen Bentsen på telefon 33 14 36 36 eller ezb@obgcph.dk eller til Rektor Per Michael Johansen på telefon 99 40 95 01 eller pmj@adm.aau.dk

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Protokollat om ansatte i stillinger klassificeret i lr. 35-42, i en stilling klassificeret i LR37. Ansættelse sker på åremål i 6 år med mulighed for forlængelse i op til 3 år. Der ydes følgelig åremålstillæg. Der er desuden mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Stillingsnummer

934444

Ansøgningsfrist

06/11/2017

Du skal logge ind eller oprette en konto for at gemme jobbet

ABONNÉR PÅ JOBS SOM DETTE

1 JOBS HOS DENNE ARBEJDSGIVER

Aalborg University (AAU)
Aalborg University (AAU)
Beliggenhed: Aalborg Ø, Danmark | Ansøgningsfrist: nov. 06
Visionary Innovation Director
Please note that the full job description is only available in Danish. The Aalborg University is currently advertising this position: Visionær innovationsdirektør For further information and full description visit...

LIGENDE JOBS

Visionary Innovation Director
Aalborg University (AAU)
Publiceret 17 dage siden