Københavns Universitet
Københavns Universitet
København , Denmark

Københavns Universitet

Københavns Universitet er med cirka 40.000 studerende og 9.000 medarbejdere en af Nordens største forsknings- og uddannelsesinstitution.

Københavns Universitets mål er at drive forskning af højeste kvalitet, at tilbyde forskningsbaseret uddannelse til det højeste akademiske niveau, og at formidle ny og klassisk viden til såvel videnskabelige miljøer som til det omgivende samfund.

Fremover ønsker Københavns Universitet at udbygge sin position som et af Europas førende universiteter, hvilket fremgår af universitetets strategi. Hvordan universitetet løser sine opgaver, kan du læse mere om i universitetets værdigrundlag.

Her på siderne er sammensat et udvalg af tekster og billeder, der præsenterer Københavns Universitet. Du kan også selv komme på besøg på universitetet, og opleve nogle af de mange spændende ting der foregår.

2 JOBS HOS DENNE ARBEJDSGIVER

Københavns Universitet
Københavns Universitet
Beliggenhed: København , Danmark | Ansøgningsfrist: sep. 18
Professor in Civil Procedure
The Faculty of Law, University of Copenhagen, is seeking applications for a position as Professor in Civil Procedure. The position includes research-, teaching- and administrative responsibilities. The position is available from 1 January 2018 or as soon as possible.   The...