Din jobnotifikation er blevet oprettet.
Københavns Universitet
Københavns Universitet
København, Denmark

Københavns Universitet

Københavns Universitet er med cirka 40.000 studerende og 9.000 medarbejdere en af Nordens største forsknings- og uddannelsesinstitution.

Københavns Universitets mål er at drive forskning af højeste kvalitet, at tilbyde forskningsbaseret uddannelse til det højeste akademiske niveau, og at formidle ny og klassisk viden til såvel videnskabelige miljøer som til det omgivende samfund.

Fremover ønsker Københavns Universitet at udbygge sin position som et af Europas førende universiteter, hvilket fremgår af universitetets strategi. Hvordan universitetet løser sine opgaver, kan du læse mere om i universitetets værdigrundlag.

Her på siderne er sammensat et udvalg af tekster og billeder, der præsenterer Københavns Universitet. Du kan også selv komme på besøg på universitetet, og opleve nogle af de mange spændende ting der foregår.

1 JOBS HOS DENNE ARBEJDSGIVER

Københavns Universitet
Københavns Universitet
Beliggenhed: København, Danmark | Ansøgningsfrist: jul. 31
PhD scholarship: Maintaining Slavery in the Lesser Antilles c. 1650 - 1850
The Saxo Institute at the University of Copenhagen is pleased to announce a call for applications for a 3-year fully funded PhD scholarship in the inter-island history of slavery in the Lesser Antilles c. 1650 – 1850. The position is available from October 1, 2021 or as soon...